Tjänster från Alcyone

SERVICE OCH SUPPORT
Vi utför service på de flesta PC-datorer, nätverk och kringutrustning. Det finns möjlighet att teckna serviceavtal med viss inställelsetid och lagerhållning av speciell hårdvara.
INSTALLATION
Vi utför installationer av olika typer av hårdvara, både internt i datorer och externt utrustning. Vi installerar programvaror på enskilda datorer eller för hela nätverk.
UPPGRADERINGAR - OMBYGGNAD AV DATORER
Vi utför uppgraderingar och ombyggnad av datorer och annan kringutrustning. Tex, en äldre dator som byggs om till att hänga med ännu en tid.
Smartphones
Vi utför service på Android, Iphones och Win 8 telefoner samt läs plattor. Vi säljer reserdelar och tillbehör. Tag kontakt med oss för ytterligare info.
RÅDGIVNING
Vi ger gärna råd och utför utredningar i samband med större investeringar av datorsystem, nätverk, säkerhet, m.m.
UTBILDNING
Vi kan ordna olika typer av kurser, eller special anpassade kurser, även kurser i Informationssäkerhet.

TRÅDLÖSA NÄTVERK
Vi säljer och installerar trådlösa nätverk.
Från flera leverantörer.
INTERNET
Vi hjälper er att komma ut på webben, samt utvecklar er hemsida. Vi utför även löpande uppdateringar om ni så vill. Vi förmedlar webhotell och andra webtjänster. Gäller det en större Internet satsning så kan vi bistå med råd och ev anlita externa konsulter vid behov.
Open Source
Vi erbjuder intresserade kunder att bygga datorsystem baserade på Open Source programvara. Främst då Linux system. Detta kan vara i form av servrar med eller utan "tunna klienter". Eller brandväggar och andra säkerhetslösningar baserade på Open Source.
IP-Telefoni
Vi säljer och installerar IP-Telefoni lösningar för små och medelstora företag.
Hotell & Restaurang
Vi säljer Hotellinx ett Datasystem för Hotell & Restaurang, det går köpa enbart Restaurang delen, med eller utan hårdvara.
Kassasystem
Vi har även kassasystem med tillhörande utrustning.
 


Alcyone 2011